luni, 30 aprilie 2012

Ce este si cum functioneaza SALVE CARD?

Ce este si cum functioneaza?


Nevoia de servicii medicale este cunoscuta si solicitata de catre toate categoriile de persoane. Modul si conditiile acestor servicii medicale, din România, in unitatile ce apartin de stat sunt, din pacate, de asemenea cunoscute de catre toti romanii.

 Solutia? 
Serviciile private prin care ni se ofera conditii si o atentie aferenta unei tari membre UE.

 Problema? 
Costurile mari, justificate printr-o calitate sporita, sperie pe multi bolnavi spre a beneficia deservicii medicale provate. Lipsa banilor nu le da posibilitatea de alegere, iar calitatea devine secundara posibilitatii financiare.

 Solutia?
Salve CARD: discounturi spre mii de parteneri si furnizori de servicii de servicii medicale. Reduceri care merg pana la 100% pentru membrii Salve Club, oferind posibilitatea unor standarde ridicate la preturi accesibile.

 Cum functioneaza?
Salve CARD se achizitioneaza de la orice Coordonator Principal sau Coordonator Regional Salve Club. Se completeaza o Conventie Comerciala intre Salve Club si noul utilizator al Cardului iar alaturi de o dovada a platii celor 118 RON in contul Salve Club aferenti cardului, se va inmana cardul Salve pe loc. Apoi, ori de câte ori veti merge spre partenerii si furnizorii de servicii medicale ce sunt in colaborare cu Salve CARD, dupa achizitionarea produsului sau dupa ce beneficiati de un serviciu, aratati cardul Salve, iar codul de bare de pe spatele cardului va va oferi reducerea stabilita intre partenerul medical si Salve Club, reducere prezentata pe site-ul www.salvecard.ro. Reducerea se ofera pe loc, iar clientul Salve CARD pleaca multumit ca a economisit bani.

 Avantajele partenerilor medicali
La aceasta ora, Salve Club numara peste 100.000 de colaboratori, oameni ce folosesc servicii si produse medicale de la diferiti furnizori. Când ne gandim la 100.000 de colaboratori si ne gandim la nevoile acestora, ne gandim de fapt la 100.000 de familii, deoarece foarte rar mai mult de un membru al familiei colaboreaza de asemenea cu compania Salve Club. De aceea, trebuie sa ne gandim la un potential actual de peste 300.000 de membri care vor fi directionati spre anumiti parteneri care sunt in colaborare cu Salve Club. Un lucru foarte important de luat in considerare, este ca cei 100.000 sunt colaboratori, nu clienti, iar pe 21 ianuarie incepem vanzarea acestui produs. Scopul nostru, si ceea ce vom realiza in 2012 este vanzarea a peste 1.000.000 de carduri Salve, ceea ce va insemna un potential de cateva milioane de clienti, daca ne gandim si la familiile acestora, care vor fi directionati catre anumite companii din domeniul medical, mai exact acelea care sunt in colaborare cu Salve Club SRL. Pentru a deveni partener Salve Club, este nevoie completarea unei conventii comerciale intre Comnpania medicala si Compania Salve Club, in care se specifica si ofertele si discounturile oferite membrilor Salve CARD.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu