miercuri, 11 ianuarie 2012

Traian Băsescu vs Raed Arafat

        Disputa dintre Traian Băsescu şi Raed Arafat pe tema sistemului de urgenţă din România continuă. Ministrul sănătăţii a evitat să se implice de partea preşedintelui sau a subsecretarului de stat. 

          Ministrul sănătaţii a declarat că Raed Arafat şi-a manifestat în repetate rânduri îngrijorarea cu privire la noul proiect de lege a sănătăţii şi că a încercat să îl liniştească, însă acesta a luat decizia sa demisioneze.

           Ritli Ladislau a declarat că şeful statului vede lucrurile global, şi trebuie ascultată opinia sa. Ministrul sănătaţii a subliniat însă că nu este de acord să fie proiectată "o imagine de dezastru" referitoare la această lege.

          Invitată la Ştirile de dimineaţă, jurnalista Oana Stănciulescu a comentat că este aproape amuzantă situaţia de la Ministerul Sănătăţii dacă nu ar avea implicaţii grave şi tragice pentru pacienţii români.

         Cei doi oficiali ai ministerului sănătatii, puşi în faţa declaraţiilor lui Traian Băsescu.,chiar dacă nu sunt de acord cu ceea ce susţine preşedintele României, evită să confrunte în mod direct sau să îşi exprime în mod public punctul de vedere, care ar veni să îl contrazică pe şeful statului.

          Atacul pe care l-a pornit Traian Băsescu împotriva lui Raed Arafat a fost cauzat de comentariile făcute de acesta cu privire la schimbările ce ar urma să fie făcute în sistemul de urgenţă, or acesta este unul dintre puţinele lucruri care funcţionează bine în sănătatea din România. Prioritar pentru noul proiect de lege ar trebui să fie rezolvarea problemelor din sistemul de sănătate, nu schimbarea unor servici eficiente. ( Sursa: www.antena3.ro)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu